Couture – betaalbaar maatwerk voor u…

Elly Lucieer maakt couture betaalbaar. Een uniek kledingstuk speciaal gemaakt op jouw lichaam. Zodra je het aantrekt voel je dat het één is met je lichaam en dat je je er perfect in kan bewegen, zonder concessies! Je kunt uit mijn bestaande collecties iets kiezen en dit op maat te laten maken. Er zijn verschillende variaties op de bestaande collecties mogelijk. Denk aan een andere kleur of materiaal (als het ontwerp zich daarvoor leent). Ook kan bijvoorbeeld de lijn wordt aangepast, omdat dit beter bij jou past. Of ik maak iets geheel nieuws, op basis van je wensen!

Bij Couture hoort ook zeker een pasproces. Het patroon wordt speciaal voor de klant gemaakt en via het passen wordt het verder geperfectioneerd.
Neem contact op met Elly voor een persoonlijk gesprek in haar atelier om je wensen kenbaar te maken en van gedachten te wisselen over het gewenste resultaat. Samen komen wij tot verrassende ideeën!
Maar laat je nu alvast inspireren door de voorbeelden die wij hier tonen.

Couture | Foto Overzicht

 • Witte kanten blouse afgezet met paarse breisels, afgezet aan kraag en armsgaten.
  Witte kanten blouse afgezet met paarse breisels, afgezet aan kraag en armsgaten.
 • Witte kanten blouse afgezet met paarse breisels, afgezet aan kraag en armsgaten.
  Witte kanten blouse afgezet met paarse breisels, afgezet aan kraag en armsgaten.
 • Bruin/oranje gobelin jasje met leder geaccentueerde achterzijde. Zijden kimonoblouse met overslag.
  Bruin/oranje gobelin jasje met leder geaccentueerde achterzijde. Zijden kimonoblouse met overslag.

Elly Lucieer Exclusief – unieke kleding voor u…

In de Exclusief-collectie vind je altijd wel een stuk dat bij jou past. Een kledingstuk dat je een gevoel van zelfvertrouwen en uniek zijn geeft. Van de stukken uit de collecties van Elly Lucieer bestaan altijd slechts enkele exemplaren. Ik houd er van om verschillende stoffen te mixen, ook materialen die misschien niet zo voor de hand liggen. Verder houd ik veel van vrouwelijke lijnen, zoals tailles die goed uit komen. Daarnaast kan ik de heup weer verbreden, door bijvoorbeeld het toepassen van plooien of bollingen.
Een ontwerp van Elly Lucieer is nooit vluchtig, maar moeiteloos te combineren met eventuele nieuwe trends. Combineren is een sleutelwoord, zoals elegant/verfijnd in combinatie met stoere accenten. Dat komt ook tot uiting in de al eerder genoemde mix van materialen.
Bekijk de collectie op deze website. Bezoek Elly’s modeshows, waarvan er in voor- en najaar enkele worden gehouden op diverse locaties. Of bezoek één van de verkoopadressen, winkels die bijzondere damesmode bieden.

Het kenmerk van Elly Lucieer Exclusief is dat u ook hier unieke stukken aantreft, waarvan er slechts enkelen worden gemaakt. U loopt dan ook nooit het risico dat u iemand zult treffen met dezelfde blouse of jurk, als u Elly Lucieer Exclusief draagt!

Exclusief | Foto Overzicht

 • Bruine synthetische kanten blouse. Katoenen gebroken witte rok met inplooiingen aan de onderzijde.
  Bruine synthetische kanten blouse. Katoenen gebroken witte rok met inplooiingen aan de onderzijde.
 • Geel gobelin klokkend jasje. Blauwe wollen broek met uitlopende pijpen vanaf de knie.
  Geel gobelin klokkend jasje. Blauwe wollen broek met uitlopende pijpen vanaf de knie.
 • Beige top van synthetisch materiaal met bruine wollen kraag. Bruine wijde lange broek van synthetisch materiaal met ijzerdraad. Zakjes opengewerkt met groene voering.
  Beige top van synthetisch materiaal met bruine wollen kraag. Bruine wijde lange broek van synthetisch materiaal met ijzerdraad. Zakjes opengewerkt met groene voering.

Elly Lucieer For you – vandaag bestellen, morgen in huis

Binnenkort starten wij hier met onze webshop, waarin wij een steeds wisselende collectie aanbieden van betaalbare damesmode in aparte stijl.
Wij houden u op de hoogte!

For you | Foto Overzicht

 • Lichtblauwe lange mantel van namaakbont, royaal klokkend uitlopend.
  Lichtblauwe lange mantel van namaakbont, royaal klokkend uitlopend.
 • Okergele rok met rode bloemen van dunne velours stof, gecombineerd met verschillende lagen rode tule. Kort lichtpaars truitje met ballonmouwen van een mengsel van wol en synthetisch materiaal.
  Okergele rok met rode bloemen van dunne velours stof, gecombineerd met verschillende lagen rode tule. Kort lichtpaars truitje met ballonmouwen van een mengsel van wol en synthetisch materiaal.
 • Jasje met visgraatmotief van dunne wollen stof, met dubbele mouwkapjes en overslagen aan de achterzijde.
  Jasje met visgraatmotief van dunne wollen stof, met dubbele mouwkapjes en overslagen aan de achterzijde.

Loading images...